"Persoonlijk - Zelfvertrouwen"

Een tijdje geleden vertelde Katty mij dat ze loopbaanbegeleiding deed. Voor mij het ideale moment. Ik twijfelde al een hele tijd of de combinatie hoofdberoep met bijberoep wel haalbaar was, zowel op professioneel als op privévlak.

Via een intake gesprek, schetste ik het probleem en gingen we stap per stap aan het werk. Wat waren mijn verbeterpunten, wat waren men sterktes. Op basis daarvan kwamen er een paar actiepunten naar boven waar ik mee aan de slag ging.

Katty benaderde dit heel persoonlijk, met zeer goede technieken. Katty heeft me het vertrouwen gegeven om verder te gaan met mijn hoofdberoep met daarnaast mijn bijberoep en probeer ik dit zo goed als mogelijk te combineren door een goede planning en goede afspraken met als leuze: “begin with the end in mind”

Ook al is de weg nog ver en moet ik er elke dag voor werken, toch heb ik dankzij de begeleiding meer vertrouwen in mezelf gevonden.

KDP

"Bekwame vakvrouw"

Ik heb een aardige vakvrouw leren kennen die naar de mensen luistert en adviseert, dit heb ik enorm gewaardeerd. Ik ben eigenlijk een beetje jaloers hoe makkelijk je in het leven staat en je werk beheerst, je tijden indeelt en met mensen omgaat en dit alles met de nodige humor. Ik wil nog graag veel van jou leren en hopelijk zetten we dit traject snel verder.

MH